Skip links

Senior innkjøper

I forbindelse med en forespørsel fra en større kunde søker vi etter en senior innkjøper.

Stillingens arbeidsoppgaver:

Anskaffelser innen:

  • Metering Control (system upgrade)
  • Overhaul and modification of Jet Fuel System
  • Vacuum Unit
  • Water Injection Pumps

Erfaring og kompetanse:

Kandidaten bør være god i å lede og drive anskaffelsesprosesser, hvor fokus på fremdrift, proaktivitet og sikre dokumentasjon underveis i prosessen er nøkkelegenskaper. I tillegg så skal det koordineres med kunde, prosjektingeniører og andre relevante interessenter, ved ulike milepæler. Videre så bør vedkommende ha erfaring med oppfølging etter kontraktsignering hvor både oppstarts- og oppfølgingsmøter med valgte leverandør blir viktig for å følge opp leveransen. Det må også påregnes noe reiseaktivitet ifm. leverandørmøter og fabrikkbesøk der hvor valgte leverandør holder til (det kan være både innenlands og utenlands).

Erfaring med SAP, MIPS og Proarc er ønskelig.

Arbeidssted: Oslo
Oppstart: Asap
Varighet: Etter avtale

Contiki Ressurser tilbyr deg som ansatt:

  • Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos store offentlige og private virksomheter
  • God oppfølging av våre medarbeidere
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger

I Contiki Ressurser vektlegger vi å være tett på våre ansatte og vi fokuserer på å være en profesjonell, trygg og hyggelig arbeidsgiver hvor du tydelig skal merke at fokus er på deg.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg, Marina Isdal, på e-post: marina.isdal@contikiressurser.no eller på telefon 98236403. Hvis du mener at dette er jobben for deg – send en utfyllende CV og en kort beskrivelse av hvorfor du søker og vi tar kontakt med aktuelle kandidater for en samtale.