Skip links

Innkjøper

For en av våre kunder søker vi etter kandidater til stilling som operativ innkjøper.

Om kunden: 

Vi er 20 000 engasjerte kolleger i mer enn 30 land som hver eneste dag leverer olje, gass, vind- og solenergi til mer enn 170 millioner mennesker på verdensbasis. Akkurat nå står vi overfor en stor og utfordrende oppgave: Å forsyne verden med nødvendig energi og samtidig redusere utslipp. Operasjonell Innkjøper: Du vil være en del av et team av innkjøpere som er ansvarlig for selskapets innkjøpsaktiviteter knyttet til kjøp og oppfølging av materiell og tjenester til selskapets operasjoner på tvers av segmenter, kategorier og innkjøpsgrupper Vi streber etter forenkling og fokuserer på verdiøkende aktiviteter som støtter selskapets overordnede ambisjoner gjennom å levere globale kategoristrategier. Vi ønsker å styrke innkjøpsteamet og ser derfor etter deg som er motivert, kunde- og serviceorientert og har en kommersielle tankegang. Vi har fokus på kompetanseutvikling og søker kandidater fra alle forretningsområder.

Stillingsbeskrivelse:

Hovedleveransen vil være å opprette og følge opp innkjøpsordrer: – Ivareta sikkerhet, sikring og bærekraft i anskaffelser. – Planlegge forespørsel basert på forretningsbehov, samarbeid og en kommersiell tankegang. – Søke i markedet og velg tilbydere. – Opprette og sende forespørsel. – Vurdere bud og gjennomføre forhandlinger. – Opprette og sende innkjøpsordre. – Få ordrebekreftelse. – Følge opp innkjøpsordrer : – Sikre rettidig levering av materiell og tjenester. – Håndtere endringer og/eller avvik gjennom hele Plan to Pay-prosessen. Andre ansvarsområder: – Opprettholde markedskunnskap. – Sikre samsvar med Supply Chain-prosesser og -krav. – Forstå flyten av materialer og tjenester gjennom forsyningskjeden fra plan til betaling. – Sikre profesjonelle tjenester og kommunikasjon mot både interne interessenter og leverandører. – Kunnskap om relevante kategoristrategier. – Være en aktiv del av det operative kontinuerlige forbedringsteamet, jobb på tvers av forretningsenheter og ta en aktiv rolle for å levere på våre mål som økt effektivitet, digitalisering, robot-utnyttelse og for å søke nye måter å jobbe på.

Kompetansekrav: 

Du kjenner deg igjen i verdiene som styrer våre valg og måten vi jobber på – åpen, samarbeid, modig og omtenksom. I tillegg setter du sikkerheten først og bidrar til vårt mål om null skader. For denne stillingen ser vi også etter følgende: – Du har kunnskap om Supply chain management og innkjøp. – En ekte lagspiller som trives i et hektisk og dynamisk arbeidsmiljø, som samarbeider med forretningslinjer, leverandører og kolleger. – Deg som er nysgjerrig, strukturert og har en kommersiell tankegang og som legger ære i å levere kostnadseffektive tjenester av høy kvalitet til våre interne kunder. MS-Office kompetanse, SAP-kompetanse, inkludert Sourcing cockpit, og kompetanse på andre relevante digitale verktøy. – Høyskole/universitetsutdannelse på bachelor nivå.

Juridisk bakgrunn eller jus i fagkretsen sin og da spesielt kunnskap om GDPR, i tillegg til kunnskap om supply chain og innkjøp

Oppstart: 17.03.24
Sluttdato: 30.03.25
Lokasjon: Stavanger eller Bergen

Contiki Ressurser tilbyr deg som ansatt:

  • Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos store offentlige og private virksomheter
  • God oppfølging av våre medarbeidere
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger

I Contiki Ressurser vektlegger vi å være tett på våre ansatte og vi fokuserer på å være en profesjonell, trygg og hyggelig arbeidsgiver hvor du tydelig skal merke at fokus er på deg.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg, Marina Isdal, på e-post: marina.isdal@contikiressurser.no eller på telefon +47 98236403. Hvis du mener at dette er jobben for deg – send en utfyllende CV og en kort beskrivelse av hvorfor du søker til konsulent@contikiressurser.no og vi tar kontakt med aktuelle kandidater for en samtale.