Skip links

Dokumentansvarlig

I forbindelse med oppdrag søker vi etter en erfaren dokumentkontroller. Vedkommende skal etablere og følge opp dokumentplaner i et større prosjekt hos en av våre kunder.

Stillingens arbeidsoppgaver:

Etablere og følge opp prosjektenes dokumentplaner.
Delta i og gjennomgang av leverandørs dokumentplan, (både entreprenør og prosjekterende) og formidle kundens krav til dokumentasjon.
Superbruker og førstelinjesupport på eRoom for prosjekter og støtte prosjektene i bruk av andre relevante dokumenthåndteringssystemer.
Ivareta dokumentstyring og dokumentkontroll i prosjekter ihht. gjeldende krav
Følge opp leverandørens dokumentleveranse gjennom dokumentplanen og sikre korrekt mottak og formell kvalitetssikring av dokumentleveransen
Sørge for korrekt distribusjon av leverandørdokumentasjon inn i prosjektorganisasjonen for gjennomsyn og godkjenning ihht kundens styringssystem og kontrakt.
Bistå med veiledning, opplæring og støtte innenfor dokumenthåndtering og dokumentstyringssystem, både internt i prosjektene og eksternt mot leverandører
Være pådriver i dokumentasjonsprosessen og i våre interne arbeids- og forbedringsprosesser
Samarbeid med fremdriftsplanlegger og andre interne ressurser for å innhente, vedlikeholde og følge opp planlagte datoer for interne og leverandørens dokumentleveranse.

 Dine faglige kvalifikasjoner:

Høyere utdanning, gjerne innen arkiv og dokumentbehandling. Relevant arbeidserfaring kan i noen tilfeller kompensere for utdanningskravet
Solid erfaring med eRoom og andre relevante dokumentstyringssystem
God erfaring med dokumentstyring/dokumentkontroll i prosjekt
Gode datakunnskaper
Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig
Erfaring med sluttdokumentasjon/FDV
Erfaring fra byggherre og Teknisk regelverk er en fordel

Dine personlige egenskaper:

  • Gode skriftlige og muntlige formuleringsevner
  • Engelsk business level og norsk som arbeidsspråk
  • Gode samarbeidsevner

Arbeidssted: Oslo
Oppstart: februar 2020
Varighet: februar 2021, med muligheter for forlengelse

Contki Ressursert tilbyr deg som ansatt:

  • Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos store offentlige og private virksomheter
  • God oppfølging av våre medarbeidere
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger

I Contiki Ressurser vektlegger vi å være tett på våre ansatte og vi fokuserer på å være en profesjonell, trygg og hyggelig arbeidsgiver hvor du tydelig skal merke at fokus er på deg.

Har du har spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte Trond Marthinsen, mob. 45429477 eller Marina Isdal mob. 98236403.

Hvis du mener at dette er jobben for deg: send en utfyllende CV og en kort beskrivelse av hvorfor du søker til konsulent@contikiressurser.no og vi tar kontakt med aktuelle kandidater for en samtale.