Vi står på egne ben!

18.04.2007
Contiki Ressurser er et tidligere selskap i CMA-gruppen. I 2007 er selskapet blitt skilt ut som selvstendig firma.

Det tidligere moderselskapet CMA Contiki har valgt å rendyrke sin software profil, og høster nå stor suksess med sin satsing - og er den ledende Europeiske ECM aktør.

Contiki Ressurser har på sin side ønsket å satse enda mer offensivt innen konsulent og tjenestemarkedet, og vi er svært tilfreds med at vi fortsetter med å knytte til oss stadig flere dyktige og høyt kvalifiserte medarbeidere - slik at vi kan oppretteholde og videreutvikle forholdet til våre store kunder i det norske markedet.

Vi holder til i trivelige og moderne lokaler på Øvre Kråkenes. Contiki Ressurser selger konsulenttjenester innen fagområdene innkjøp/kontrakt hvor gruppen har en spesialistkompetanse som omfatter både tjenester, konsepter og avanserte datasystemer.

Eksempler på våre etablerte kunder er Statoil, Total, Telenor, Forsvaret, Norsk Hydro og Gjensidige. Selskapet har hovedkontor i Bergen, men driver også virksomhet fra vårt kontor i Oslo og i Stavanger. Vi har også levert tjenester til en rekke internasjonale oppdrag.

Selskapet har sunn økonomi og et betydelig vekstpotensial.

Webdesign, utvikling og publiseringsløsning av Keyteq AS