Contiki Forum 2007

18.04.2007

Vår samarbeidspartner CMA Contiki AS avholdt sitt første kontraktsforum i Oslo i midten av mai 2007. Contiki Ressurser deltok på seminaret med egen stand og informasjonsmateriell, og viste seg frem i forbindelse med sin offensive nysatsing.

Selskapet CMA Contiki er i ferd med å lykkes internasjonalt, og Contiki Ressurser er stolt over å ha deltatt under oppbyggingen av denne virksomheten. Contiki Ressurser har vært en langsiktig bidragsyter i forhold til finansiering og med nøkkelpersonell.

CMA Contiki ledes nå av et meget profesjonelt team, hvor flere av de sentrale lederne har bakgrunn fra internasjonale velrennomerte firma som SAP, FAST og Hewlett Packard. Contiki Ressurser er stolt over å fortsette vårt gode samarbeid med selskapet - som er blant de ledende internasjonalt innen ECM systemer, med globale aktører som Total og Halliburton på kundelisten.

Contiki forumet ble i 2007 avholdt på Radisson SAS Plaza Hotel i Oslo, og var et vellykket arrangement - med interessante foredragsholdere fra hele Europa.

Målsetningen til CMA Contiki er å etablere et årlig forum for kontraktsfaget, med deltakere fra hele verden.

Se www.contikiforum.com for oversikt over tema, foredragsholdere etc.

Webdesign, utvikling og publiseringsløsning av Keyteq AS