Juniorsatsing

14.11.2007

Contiki Ressurser AS ønsker å styrke konsulentstaben sin ved å rekruttere og utvikle nyutdannete jurister, siviløkonomier og sivilingeniører.

For å utvide tilbudet vårt, har vi knyttet til oss utvalgte kandidater som får spesialsydd kompetanse innen våre spesialområder - kontrakt, innkjøp, logistikk, prosjektledelse. Kandidatene får intern opplæring, kurs og praktiske kunnskaper som skal forberede dem til arbeid ute hos våre kunder. Et eksempel er kurs i kontraktshåndtering, med emner som kontraktsstrategi, prekvalifisering, utarbeidelse av forespørsler og tilbud, tilbudsevaluering, forhandlinger og forhandlingsteknikk, kontraktsutvikling, kontraktsadministrasjon.

Tilbakemeldinger fra våre kunder tyder på at det vanligvis tar ca. 1 år å få utviklet en nyutdannet kandidat til å bli en oppegående kontraktsadministrator, og vi ønsker med vårt nye tilbud å gi juniorkonsulentene en opplæring som får dem raskere inn i produktivt arbeid. Vi vil holde en åpen dialog med kundene våre slik at vi best mulig kan skreddersy kandidatenes kompetanse for å imøtekomme hver enkelts kunde behov.   

Vi har pr. 16.10 ansatt masterstudent Grete Tvenning til å bygge opp denne virksomheten hos oss. Foreløpige tilbakemeldinger fra markedet er at dette er en spennende satsing, og at det å tilhøre et fagmiljø som ønsker å satse på kompetansetilførsel og utvikling er høyt prioritert blant nyutdannete studenter. Konseptet viser å gi nyutdannete utfordrende og spennende muligheter.

 

 

Webdesign, utvikling og publiseringsløsning av Keyteq AS